Bertungku

Hi mommies, saya nak tanya. Saya sudah habis pantang 44 hari. Saya bersalin secara czer. Bila masa yg sesuai untuk ibu czer bertungku ya? Dan boleh share tak pengalaman ibu czer bila start pakai bengkung. Saya dh 60 hari. Tp masih teragak2 lagi nk pakai sbb haritu luka pada jahitan saya berlubang kecik skit. Ni pun lubang tu tutup sepenuhnya pada hari ke 57.

1 Balas

Dh blh pkai dh... Tp ms nk ikat tu..agak2 n rs2.. jika sakit..jgn ketatkn sgt ikatan bengkung trsebut