Beranak czer boleh pakai bengkung x?

Hi mommies. Boleh tahu mommies yg beranak czer boleh pakai bengkung x? Kalau boleh, bila wktu yg start boleh pakai?

1 Balas

Pengalaman saya, awal awal pantang saya takpakai lagi bengkung. Lepas sebulan macam tu, baru saya start pakai bengkung. Tu pun bukan setiap hari. Sebab luka luaran memang kita nampak kering dan elok, tapi luka dalaman kita takpasti lagi. So kalau sis nak pakai awal awal, boleh jaa. Ikut badan masing masing. Sebab kat bahagian tu kita takboleh nak paksa sangat. Kena follow the flow. 🌸🌸

2y ago

Sy bru hbis pantang, itu la x berani nk pkai lg bengkung takut yg luka dlm x ok lg. Btw tq sis share pngalaman.