Ikhtiar anak kedua

Hello mommies. Saya nak tanya mommies semua. Mcm mana ye nak dapat second baby? Saya stop inject depo bulan 1 haritu lepas tu bulan 3 ada period 5 hari. Tapi tak sampai 2 minggu Saya period balik. Kenapa eh? Sbb saya tengah nak dapatkan babyy no2.

1 Balas

Mungkin hormon tengah nak elok semula... Saya pon ambik depo... Doktor pesan kalau nak hamil lagi stop depo dalam setahun macam tu... Sebab hormon perlukan masa untuk jadi elok semula... Dan setiap orang tak sama hormonnyaa... Mungkin perlukan tempoh masa yang berbeza... Insya Allah semoga Allah permudahkan urusan sis untuk dapat baby lagi..