Inject Perancang

salam dan selamat sejahtera. saya nak tanya, mmg normal ke lepas cucuk perancang period kite dtg sampai sebulan? saya inject perancang 21/8 (pantang hari ke 40). lepas seminggu dr tarikh inject tu, tiba2 ada keluar darah sedangkan sebelum cucuk depo tu darah nifas saya da stop dalam hari ke 30.. darahnya tak penuh 1 pad, jd saya pakai pantyliner je. time buang air kecil pun ada mcm darah period sekali. ni da dekat sebulan. haritu ada stop 2 3 hari, lepastu ada balik. nak solat pun was2. mcm mana ya? ada sesiapa boleh share pandangan/cadangan? #bantusharing #pleasehelp

1 Balas

hi sis. risau juga tu tapi setiap orang reaction berbeza dekat suntikan tu so mungkin sis kena pergi doktor kot to avoid apa apa masalah.