MuntahSusu

Hi mommies, saya nak tanya. Baby saya baru masuk 8hari. Setiap kali lepas menyusu (bf) saya akan sendawakan baby. Then lepas dah lama sikit baringkan dia, mesti ada susu keluar dari mulut & hidung. Normal ke camtu? Risau tengok ?

2 Balas

Samelah dgn anak saya.. Kekdg kelam kabut amik die.. Tepuk2 belakang bdn nak bg ok.. Dah sendawakan pun.. Tetap jugak kuar susu dr hdung dn mlut..

4y ago

tulahh, risau je tengok air susu mengalir dari hidung n mulut 😭