muak/muntah

Baby sy baru 1month14days.. normal ke kalau dia selalu muak and muntah keluar ikut hidung dan mulut? risau sgt kalau dia lemas time tidur.. sy slalu baringkan dia mengiring time tido#bantusharing #firstmom #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

Tinggikan kepala atau baringkan ngiring. Kt wad baby pun ada je baby keluar susu ikut hidung, nurse tak panik n lap mcm biasa. So sy rasa itu normal. Melainkan keluar susu byk sgt, muntah byk sgt and memancut, itu kena cpt2 bwk hospital.