Baby 3 month old

Ada tak mommy di sini yang baby nya usia 3 bulan ? Apakah semua baby sama masa 3 bulan selau nangis” saat nak tido??? Sebab anak saya 3 bulan 7 hari, selalu nangis”, saat nak tido, nangis sampai dia rasa gerAm.. Sudah angkat dia bawa pergi jalan pun masih nangis. Dia pun tak demam dan tak ada sakit apa apa saat saay pergi KK tanya.. Dan masa nangis, baby langsung tak mau minum asi atau susu formula .. Sedih tengok anak selalu nangis”. 😭#babyfirst #Nanya

1 Balas

mybe bby puan jenis high demand . sbb lumrah/fitrah manusia semua lain lain . saya dulu anak tade mngis teruk cuma dia sush nk tidor. jadinya saya cuba telamkopkan dia di atas tgn . seumpama dia masih lagi didlm rahim . saya beljar dari fb ada org share. and alhamdulillah anak saya ok .