Jogging trimester 1

Hi mommies… saya masih baru dalam ni.. saya cuma nk tanya saya pregnant 5 weeks … boleh ke saya pergi jogging?? Mommies tlg beri pendapat #seriusnanya

29 Balas

kalau ikut sy, mmg sy x galakkn sbb kandungan msih belum kuat. sy yg 17w ni pun nk jaln lama diri lama pun takut. yela risiko tetap ada. dr hnya sarankan sy wat senaman ringan macm gerakkan atau hayun kaki tgn kalau duduk kat kerusi atau katil. s pnh tnye dr boleh tak nk jogging semua.. dia senyum je dan ckp kat sy. sebolehnya jaga puan.. nnti kalau keguguran puan jugak yg sedih. simple tp mendalam pesanan dia. hahahaha