Sakit kat ari ari 37 weeks

hi mommies ! saya first time mom to be , sakit kat ari - ari masuk 37 weeks normal ke ? dia macam sakit sengugut tapi lagi sakit and dia datang sekejap sekejap pastu hilang pastu ada balik . ni tanda - tanda nak bersalin atau benda lain ? then ada keluar lendir jernih yang banyak . #firstmom #firsttimemom

2 Balas

cuba tanda contraction tu brapa kali dtg..kalau makin lama makin kerap, means tanda otw nk bsalin..ank 1st mungkin ambik masa sikit..