Buka buku pink di KK Rinching Tengah

hi mommies , nk tnye sape pernah atau baru buka buku pink kt KK ni. berapa bulan or minggu ye utk buka buku pink ? try contact klinik tak dapat2 lah 😅

5 Balas

Saya call dia suruh dtg masa 10weeks pstu dia suruh ws , bgi detail , sy dh ws dia tak reply” last “ sy sndiri walkin dia tukar tarikh jdi 28hb mee tu dh 12weeks pdhl sy dh call dri sy 8 weeks lagi 💆🏻‍♀️

saya call lebih 10 kali pon tak angkat sis. last2 suami terus walk in je, terus dapat tarikh appointment, senang. baru je 3 hari lepas bukak buku pink.

Depends pada kk. Tp kalau 10w selalunya masa yg terbaik untuk buka. Sy baru buka smlm pada usia 10w 😊. Selamat membuka buku pink awk 😊❤️

Saya minggu ke9 pergi kk terus untuk book appt buka buku pink. Lpstu tunggu kk call kita bgtahu tarikh untuk dtg buka buku pink 😁

Sy pegi masa 10w. Paling lewat 12w rasanya.