Kerap berak

Hi Mommies , saya dah masuk 37weeks hari ini , Bbrpa hari ini saya kerap buang air besar.. cirit birit tu x lah juga , cuma kerap sakit perut rasa nak berak tu... klau g berak ada juga keluar , cuma dlm sehari tu ada lah 4/5 kali g berak... gerakan baby normal jga, kadang2 perut mengeras saja lah... tanda nak bersalin ke tu? ??

1 Balas

Ye sis.. Ni jugak tanda bersalin. Hati² klu buang air bsr tu. Jgn teran sgt. Hehe. Blh pg hosp klu terlalu kerap sgt buang air bsr tu.. Takut dehidrat..

5y ago

Wc.. ☺️