due date 18/11/23

hi mommies saya dah 4 hari kena warded tapi bukaan masih 3cm senaman dah buat berjalan pun dah, tapi saya langsung takda rasa contraction hmmm ada yang macam saya ke?

8 Balas

Kawan saya pun macam awak. baby selesa dalam perut 41w. Jadi akan masuk 42w induce.

10mo ago

saya pun sama macam awak masih 3cm admit hospital jd kena seluk 3hari esok pagi baru bersalin. saya tak suka seluk kerana keluar banyak lendir darah/coklat . firstmom 🥲