Lendir warna kuning

Hi mommies. Saya dah 34minggu. Ini kandungan pertama. Dalam 2 3 minggu ni setiap hari keluar lendir warna kuning mcm ni. Adakah ini tanda2 nk bersalin atau keputihan biasa. Dkt peha n tulang vagina terasa sakit especially bila nk time baring atau bangun dari katil. Berjalan pun sakit Dan rasa kat bawah tu mencucuk2 sgt2. Harap mommies dpt kongsi pengalaman.

Lendir warna kuning
2 Balas

Rasanya biasa. Sy 34w juga & ada keluar mcmni..kt bwh mencucuk sbb bby dh mula turun. Bila nk tidur mmg susah sikit, lagi2 bila tukar posisi...sakit yg amat. Bangun pn kne slow2. Sabar ye, sikit je lg ☺️

Biasanya keputihan tu sis. Kalau sakit2 tu normal sbb baby dah start turun laluan bawah