Lendir kuning

Assalamualaikum adakah lendir kuning tu tanda awal nk bersalin ? Sbb sebelum ni sy ada keputihan biasa je terkejut bila tgk ade kuning. Sy preg 38 minggu 5 hari. #firstbaby #firstmom

4 Balas

Sama macam saya skrg 38w2d keluar lendir kuning jugak 😩

antara tanda bersalin jugak sis

Ya! segera ke hospital cek bukaan

2y ago

Alamak takut pulk kene seluk😭. Biasa kalau cek pembukaan tpi xde contraction nurse akan suruh balek dulu kan🥺

Ya! Itu tanda bukaan 1cm.

2y ago

Bukaan 1cm tu dpt rasa ke ? Nk kene g hosp ke cek pembukaan ?? Lgi pun lps klua lendir kuning tu lubang faraj sy rasa kembang berdenyut lain mcm..sebelum ni x prnh rse nyeri dkt lubang faraj tu...