tendangan baby

bulan berapa biasanya dapat rasa tendangan baby? saya baru 18 weeks tapi kadang2 rasa sesuatu tendang dalam perut. taksure tu tendangan baby atau perut je 😂#firstmom #firstbaby

2 Balas

Selalunya akan rasa manja gitu , macam sekilas lalu dia sapa hai . Masih awal tak rasa kuat sangat . Tunggu 20 weeks keatas hehe sis kena banyak bersabar sebab dia teroka dunia dalam perut kita . Baring duduk serba tak kena . Indah betul .

saya anak first , dah 22 weeks pun masi xsure tendangan baby atau perut lapar 🤣