Suntikan tetanus

Hello mommies.. Saya dah 24w.. baru2 ni Saya ambik suntikan tetanus.. Ade efek kt baby Tak? Lps injection tu baby mcm kurg aktif.. nurse xde ckp pun Ade efek ke baby.. #firstbaby #pleasehelp

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Biasa nya klau mengandung memang ada injection nurse bgi, 2 dos tpi bukan hri yng sma diberikn, sya msuk 20w first dos, dkat nk msuk 25w pun ada, syukur sya dh bersalin, bby normal takda apa²

10mo ago

alhamdulillah.. baby dah aktif pada masa2 tertentu.. tp dia still xnak aktif Masa ayah dia ada.. ksian ayah dia.. hehw

Suntikan tetanus xde effect kat baby pon,sy kena suntik masa 16 week,sekarang da 27 week baby aktif sgt2,tendangan dia rasa makin kuat sbb dia da makin besar

10mo ago

risau sbb hampir 24jam baby x gerak.. Saya baru rasa pergerakan baby dlm week 23.. tu yg lambat dpt suntikan tetanus tu..