Suntikan tetanus

Hello mommies.. Saya dah 24w.. baru2 ni Saya ambik suntikan tetanus.. Ade efek kt baby Tak? Lps injection tu baby mcm kurg aktif.. nurse xde ckp pun Ade efek ke baby.. #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

Biasa nya klau mengandung memang ada injection nurse bgi, 2 dos tpi bukan hri yng sma diberikn, sya msuk 20w first dos, dkat nk msuk 25w pun ada, syukur sya dh bersalin, bby normal takda apa²

2y ago

alhamdulillah.. baby dah aktif pada masa2 tertentu.. tp dia still xnak aktif Masa ayah dia ada.. ksian ayah dia.. hehw