Suntikan tetanus

Hello mommies.. Saya dah 24w.. baru2 ni Saya ambik suntikan tetanus.. Ade efek kt baby Tak? Lps injection tu baby mcm kurg aktif.. nurse xde ckp pun Ade efek ke baby.. #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

Suntikan tetanus xde effect kat baby pon,sy kena suntik masa 16 week,sekarang da 27 week baby aktif sgt2,tendangan dia rasa makin kuat sbb dia da makin besar

2y ago

risau sbb hampir 24jam baby x gerak.. Saya baru rasa pergerakan baby dlm week 23.. tu yg lambat dpt suntikan tetanus tu..