Small bump

Hi mommies.. saya baru masuk 6 weeks. Normal ke bump kecik? Also bila tidur flat je perut ni? 😅 berat saya kurang juga tapi tak banyak pun mcm 47, turun ke 46.5 mcm tu.. sebab saya puasa. Normal ke ya?

11 Balas

Normal sis😂. Baru sngt3 lgi tu. Jngn risau ye. Everything akan ada perubahan bila masuk 2nd trimester . 2nd trimester sy pun berat x naik, maintain mcm sbelum pregnant. Perut pun x berapa nampak. So don’t worry ya it’s normal