Positive upt?

Hi mommies! Saya baru 3 hari lambat period, check upt ada line samar2 macam ni. Positive ke? #pleasehelp #bantusharing #ingintahu #firstbaby Update 3/3/2022 : alhamdulillah kandungan dah masuk 12 minggu, pegi scan baby dah gerak2 aktif heheh kaki panjang sgt tendang2 lompat2🥰😍 happy sangat tengok baby gerak live. Doakan saya dan baby sihat ye..

Positive upt?
25 Balas

nk pasti tunggu seminggu..sya 2 bln dtg lwt pn still samar..g chek,doct kata tak de pape pun..msk 3 mnggu check sndri baru macam clear..trs g klinik utk kpastian..alhamdulillah kdungan ke 2..tgh tunggu nk bslin je bln depan..

2y ago

saya 3 bulan baru buat..sebb 2 bulan tak datang haid..bila buat preg test 1 line je..g klinik pun tiada apa²..msk 3 bulan buat lagi upt baru clear..g klinik baru ada kndungan da 2 mnggu..now bln feb due date saya..tapi ptgahan januari ni da mula skt mcm nk bslin..