Positive upt?

Hi mommies! Saya baru 3 hari lambat period, check upt ada line samar2 macam ni. Positive ke? #pleasehelp #bantusharing #ingintahu #firstbaby Update 3/3/2022 : alhamdulillah kandungan dah masuk 12 minggu, pegi scan baby dah gerak2 aktif heheh kaki panjang sgt tendang2 lompat2?? happy sangat tengok baby gerak live. Doakan saya dan baby sihat ye..

Positive upt?
25 Balas

Update : lepas 3 hari line upt makin gelap, doakan kandungan saya sihat dan selamat ??

InshaAllah positif sis..saya haritu lewat period 2 hari terus check upt alhamdulillah pregnant

2y ago

Ya Allah mcm tak percaya.. esok sy akan check lagi nk tgok makin gelap tak line tu. Tq sis, doakan kandungan sy selamat❤️

utk kepastian check upt 2mggu lepas delay period. kalau belum felay x blh nak confirm lg

2y ago

Baik sis, tq atas nasihat.. nanti sy double check lagi ? risau nak excited awal2

semoga semua pejuang garis 2 cepat dikurniakan bayi . saya baru lepas gugur ?

positif tu..samar2 tu sbb kandungan bru lg..lg seminggu check balik..mesti terang nti..

2y ago

Aminn???? harap2 makin terang line nya. Tq sis ?

nak tahu sahih pergi klinik Chenang kalau ada area awak untuk scan langsung ...

positive ni puan. cuba test 2 3 hari lagi. inshaAllah line pekat

2y ago

Tq awak ? baik nanti sy check lagi, harap2 makin pekat line

insyaallah positif..tunggu 2 mggu lg

2y ago

Amin3… harap2 ada rezeki untuk saya tahun ni ??

In shaa Allah positif ?

2y ago

Tq so much sis ??❤️ harap2 kandungan sy selamat.. pernah chemical pregnancy so risau sikit

positif tu sis