Positive upt?

Hi mommies! Saya baru 3 hari lambat period, check upt ada line samar2 macam ni. Positive ke? #pleasehelp #bantusharing #ingintahu #firstbaby Update 3/3/2022 : alhamdulillah kandungan dah masuk 12 minggu, pegi scan baby dah gerak2 aktif heheh kaki panjang sgt tendang2 lompat2🥰😍 happy sangat tengok baby gerak live. Doakan saya dan baby sihat ye..

Positive upt?
25 Balas

ha ah tahniah .. sy aritu lewat 4 hari je.. dah terang.. tp atas org kot.. mula2 xcaya sbb pakai yg eco je.. pastu ingt test tu rosak.. sbb xpenah double line.. pastu sy try yg clear blue.. baru caya.. tggu 6 7 mggu boleh scan swasta.. kalau 4 atau 5 mggu baru nmpk kantung biasenye.. tp boleh je nk p scan awal2.. nk confirm kan

2y ago

Tqsm sis 🥰 minggu depan saya pergi checkup, time dah week 6