Bersalin musim PKP

Hi mommies. Sapa yg due bln 5 ? Bleh share tak u olls plan nk bersalin kt mana ? Ada yg plan nk balik bersalin kt kg tak sbb takde sapa nk jaga kt umah sniri ? Musim pkp ni tak suma hospital bg suami teman dlm LR kan ?

2 Balas

Sy due bulan 5 jg.. Terpaksa beranak sorang2 tanpa suami la nnt sbb rasanya semua gov hospital mmg x bagi dah suami teman dlm LR.. Hospital swasta masih boleh rasanya.. Bpantang pun tpaksa bdua dgn suami je sebab sekatan PKP ni.

4y ago

Oo hospital private tmpt sy check up kata depends pd doc. Ad yg bg masuk. Ad yg suh tggu kt wad ja. Bab tak leh teman dlm LR sy pasrah ja. Cuma nk pantang ni risau gak takut tak terjaga. Wlpon anak nk masuk 3 dah huhu.

Rasanya semua hospital xbg suami teman masa pkp ni....kalau swasta xpasti la

4y ago

Swasta depends. Ad yg bleh balik kg sbb takde sapa nk jaga masa pantang termasuk suami kena keja. Cm suami yg keja dr umah maksudnya takde alasan nk balik pantang kt kg la kan since suami bleh jagakan.