baby 35week pp type 1

hi mommies saya pregnant 35 weeks with placenta previa type 1.(uri kt bawah) ada peluang ke nak bersalin normal # firstimemom

2 Balas

Insyaallah boleh normal..sy PP Type 3..kena warded 2 minggu..terpksa emergency czer walaupun dah dapat tarikh czer sb tumpah darah penuh 1 katil..jaga kesihatan ya..jgn push diri buat kerja berat2😊

2y ago

sy pun pp type 3..tkutnya sis..yaAllah...sy skrg 30w+ 😔

same ng sy. sy pn pp stage 1.. doc ckp stage 1&2 leh normal...stage 3-4 je czer..

2y ago

ms bsalin uri dh naik.. doc xde ckp sbb xtny dia psl risiko tu😅. dia jz ckp leh bsalin normal je😅