Gatal-gatal

Hi mommies, sapa ada facing gatal2, asyuk nk menggaru je? Sy dah 7th week, dah start gatal2.. Simptom ke ni?

2 Balas

Kulit meregang slh 1 punca. Sapu minyak zaitun/vco atau apa2 minyak lain untuk lembapkan kulit n elak stretchmark

ibu saya gatal gatal kemaluan wanita apa cara nye nk cpt baik

3y ago

kena gi hospital@klinik utk cek ye. tanya kt sini mmg org tak tahu nk jwb. sbb kdg2 ade jangkitan kuman ke atau lain2 sebab. kalau kuman, biasa dia bg ubat insert kt kemaluan @ krim sapu...