Gatal satu badan

Hi mommies. Nak tanyalah. Ada tk yg 3rd trimester ni badan nye gatal2 mcm saya? Gatal dia tak naik ruam tau. Cuma kite asyik nk menggaru je. Whole body mcm gatal berpeluh tu. Mengenyam je rasa nya#firstmom #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

Yessss... Sama sekarang 33weeks.. Gatal tu usab cakap laaa.. Kadang kat kaki, kat belakang badan, kat tangan... Kerja nak menggaru je 😂

ye sama mcm sy. 34 weeks. gatal merenyam. x sedar mase tdo garu. bila mandi tibe2 rase pedih je