Alahan gatal2

Nak tanya mommies semua. Siapa prnah kena gatal2 waktu pregnant? Gatal2 1 badan. Boleh share pengalaman tak. Sy pakai calamine pun tak hilang gatal. Seksanya menggaru shaja. #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

Sy dulu gatal2 sbb viral infection / masa covid. Jd sapu calamine ke mkn ubat gatal pun tk effective. Sy biar sendiri, lama lama hilang. Tp boleh jd sbb pembawakan juga

3y ago

Ye sama sy. Awal2 kna lps covid tp berterusan. Dan kwn2 cakap sbb alahan mngndung.

Jangan garu2, nanti berbekas teruk 😅 kalau mmg pembawakan susah nak hilang

3y ago

Biasanya gitu la puan 😅