chest pain at 16w of pregnancy

hello mommies, salam! i’m currently 16w today, just got my second dose of pfizer last 2 days. semalam memang rasa lenguh & lemau the whole day. bangun pagi tadi macam dah okay. tiba tiba ada rasa discomfort around upper chest area sampai ke tekak. is this normal? saya tak sure sebab vaksin atau apa. pls share mommies punya experience & let me know if i should pergi check ASAP. #firstbaby #ingintahu

1 Balas

same, saya baru lepas Pfizer 5 hari lepas, but then 2-3hari ni upper chest rasa tak selesa, perut pulak rasa macam ada banyak makanan tak hadam even tak makan pun. and 24/7 rasa nak muntah padahal before this 2-3 days sekali je baru rasa nak muntah. idk bcs of vaksin ke apa 😭

3y ago

i dah ok! rupanya sebab berangin, i semalam burp sampai rasa chest makin ada space. tu la i pun taknak pergi klinik even when husband dah ajak, sebab i fikir maybe side effects vaksin jee. takut doctor takmau layan 😂😅