Milk booster

hello mommies, pls suggest milk booster apa yg okay? sebelum tu i already done power pumping, marmet, minum oat and air longan dates tp macam tak berkesan walaupun mmg keep bagi df. pls suggest milk booster apa yg ok? can be any supplements or apa2 air/makanan/sayuran. tq in advance!

15 Balas

awak stress ke? paling utama awak kena control level stress awak. awak penat, awak tak sihat, awak sedih, awak marah pon boleh mempengaruhi milk production awak. mood awak kena happy & enjoy semasa menyusu & mengepam usia baby awak? apa yg buat awak rasa susu kurang?

6mo ago

bukan susu je awak tanpa nama yg kita kena tengok. kena tengok juga polar tido baby tt. okay tak