masih mual

Assalamualaikum. siapa macam saya. dah masuk 37 weeks tiba2 rasa mual macam mula2 mengandung. first time rasa macam ni untuk anak KE3 ni. 😅. normal ke ya?

7 Balas

ada orang alahan akan datang balik, tapi mild je laa kot. Macam saya takde selera makan tapi asyik lapar. Jenuh dah paksa makan, kadang² sampai keluar balik. Pastu mulut selalu sangat rasa lecaih lepas makan, itu pun boleh buat hilang selera. Hadap je laa dulu, tak lama lagi dah nak bersalin. Huhu

3w ago

Sy pon jd mual balik .37w..Lpstu lidah mcm rosak..masin sy rse tawar..Apa mkn semua sy rse xsdp...

Mcm normal. Sy pun 35 weeks haritu start alahan and mual mcm first trimester 🥲🥲 sabo je la

normal sis,nk kosong usus,bgi selesa dkt baby..mual mual dgn cirit pon tanda awal nk bersalin..

mcm sy, dh nk bersalin ttbe selera tkde

3w ago

sme . 36 weeks tpi selera da tkde 😵‍💫

saya siap muntah 🥲 37w 1dy

3w ago

harp bby kuar cepat sikit x larat dh 😂😂

normal

Normal.