Biji kecik dekat payudara.

Hai mommies 💕. Ada pengalaman x mcm sya. Sy baru habis 11 hari period. Saya prasan ada biji² kecil kat payudara . Terasa ngilu dan sakit bila urut. Sy cuba check sndiri naikkan tangan dkat kpala , tekan² biji tu beralih. Biji kecik beralih². Bingung kepala sudah .mau ckp ketulan pun bukan..benda lembut². Kdg² rasa nak demam. #plezrespon

3 Balas

pg klinik bgi doctor check lagi elok.

Kalau rasa ada ketulan. Terus ke klinik.

1y ago

sdah pegi. Alhamdulilah tiada apa². mungkin otot tisue bengkak.

pergi klinik