ULTRASOUND GENDER CONFIRMATION

Hi Mommies 👋🏻 pada pendapat mommies, anak saya ni boy or girl ya?

ULTRASOUND GENDER CONFIRMATION
10 Balas

nmpk mcm lelaki tapi kdg ii boleh tersilap sbb tali pusat ke tersepit kt kelengkang.. 😂 x leh jamin 100% ... maybe lelaki mybe jgk perempuan

Boboi la😍 sbab hr tu sy scan mcm ne juga .. Tp sy punya lg jelas nmpk dua fishball n pistol die 😂🤣🤣

2y ago

Tapi posisi baby sama eh mcm dalam gambar tu? Tak tau kenapa ni tak jelas 😂 tengok orang lain punya scan jelas betul

Ni terang2 boy..sama scan mcm ank sy. Lg pun kedudukan dia cantik dh ni. Klau girl nmpk buger sign tu

Berdasarkan pengalaman sendiri, sy buat 6d kata lelaki, keluar2 gegirl😅 terkejut sy dgn suami hahah

2y ago

Sis scan berapa weeks time tu? Detailed scan pun cakap lelaki ye?

boy eh? sbb anak saya girl bila scan tak macamni hehehe

2y ago

Posisi baby masa scan pun mcm dlm gambar tu ye?

boy. if girl nmpk 3line dan symbol mcm burger.

knpa tak tnya doktr trus tme scan..hehe..

Boboi🙈

boy tu