Newborn baby breastfeed susah

Hi mommies out there...anak sy hari ni masuk hari ke 10 lahir di dunia ni..alhamdulillah..nk tnye/minta tips/cara...utk bagi newborn pandai latch utk breastfeed..bcos before this anak sy kene tahan dkt hospital, so sy terpaksa pam susu utk anak hisap dr botol susu...so now bile nk bf dia blk, dia mcm taknak/lupe cara...sgt mngharap tips drpd anda semua...tq

1 Balas

tarik puting sis n bagi baby rasa puting dulu lpastu insyaaALLAH slow² die pandai smula.. mmg struggle tp insyaaALLAH

5y ago

kan.. mmg sgt² struggle.. kene byk sabar ok