spotting coklat

hi mommies, nak tanya kalau keluar spotting coklat sikit je tetapi banyak kali dalam sehari normal ke? 6 weeks pregnant

2 Balas

Spotting ni kadang2 disebabkan penempelan. Tapi boleh juga terjadi tanda2 ancaman kandungan maksudnya ada masalah kandungan. Jadi sy suggestkan sis dtg jumpa doctor untuk cek kandungan.