baby's movements

Hi mommies.. normal tak kalau baby kurang gerak in 25 weeks? Haritu masa saya nak masuk 24 weeks, saya kurang rasa baby gerak dlm 3 hari.. tapi bila saya pg klinik scan n check.. DR ckp dia aktif je dlm perut n tak ddk diam.. she's quite active lah.. tapi saya yg rasa dia kurang gerak.. skrg masuk 25 weeks pun mcm tu.. who's experiencing same thing as me? And is it normal?? Risau lah ..

1 Balas

normal. baby kecik lg .dia gerak je, kdg2 kita x rasa. unless masa week 28 dan ke atas dah start kira gerakan tu kena pantau betul2.