Pening dan confused

Saya test pregrancy 1/3 - positive 3/3 - ada keluar darah 4 hari. Heavy flow jgk 30/3 tu ada rasa cramp. Tapi x keluar darah 1/4 - rasa perut kembung sikit, 4/4 - test positive, 12/4 - sakit pinggang, x de keluar darah 14/4 - ada rasa mcm nak muntah Takde symptoms pe2 mcm mual, sore breast, Masih pregnant lagi ke ? #ingintahu #SeriusTanya #ingintahu #SeriusTanya #bantujawab #firstmom #newmom #Sharing_dong_Bund #bantusharing

6 Balas

sya pernah jadi mcm ni.. g cek kat hospital.. tgk2 baby duduk luar rahim.. tak lama lepas tu sya mngalami keguguran ..

2mo ago

keguguran tu sis ada keluar darah lagi ke ?

better sis pergi klinik untuk checkup saya miscriage dulu dalam 2weeks upt positif tapi uri kantung dah keluar

2mo ago

tpi hrinie ada rasa sakit pinggang normal ke? test positive lgi

Lebih baik pergi klinik. Sbb biasanya klu misscarriege, upt msih positive shingga bbrpa Minggu.

2mo ago

tpi skrng ada rasa sakit pinggang, normal ke tu ? clinic tutup lgi sbb raya

peg scan trus la sis.. bgtw upt positive tp bleeding 4 hri..

Sis dah try buat pregnancy test semual tak?

2mo ago

minggu lepas test, positive, kena test lagi ke ?

pergi klinik