Sakit kepala menyucuk²

Salam. Saya pregnant 5 minggu, normal ke kerap sakit kepala lately ni ? Selera makan okay, takde mual. Folic acid pun saya makan hari². #ingintahu

6 Balas

saya pom kerap sakit kepala sari dua ni..mencucuk2 rasanya..tp sy tak ambil sbrg ubat..tahan n bykkn rehat,kalau sakit sgt,sy akan tido,br nk masuk 6weeks🙂

Sama sy pon..asal lpas asar je mesti sakit kpala.. check bp normal je..takot sakit kpla sbb drah tinggi..skrg jadi habit ptg je tido 😒

Sama pn mcm awak sakit kepala + rsa nagntuk Je.. alahan muntah kdang ada kdang tak

ya normal bagi saya ..sbb alahan orng mengandung kan x sama.

Mmg sakit kepala mencucuk2 sama jgk saya mls layan sy tido

ya itu salah satu alahan mengandung sakit kepala