Rambut gugur

Hi mommies, normal ke rambut gugur even after 5months delivered? Bersepah rambut merata ? Any tips?

10 Balas

Saya baru start gugur rambut . Baby 2 months . Ada je jumpa rambut atas katil atas lantai . Yang risaunya baby 2 months ni dah start tangan dia meraba raba nak rasa benda di sekeliling . So ada je lah saya jumpa rambut kat tangan dia . Takut nanti rambut tu bergulung terjerut pulak jari dia sampai biru .

Sama la! Skrg dah 9bln pun masih gugur. Ada tips ni blh cuba, https://my.theasianparent.com/rambut-gugur-selepas-bersalin/

5y ago

thankyouu! nice tips. should consume more vitamins after this.

Perkara biasa tu,, huhu klu hormon lgi tak seimbang confirm rambut gugur byk..

Normal... Perubahan hormon.. Jenuh nak cari syampu sesuai..

Sy anak lelaki rmbut gugur .. Anak perempuan tak pulak 🤗

Normal sis.. Xsikat pon rambut ggur 😂

normal...sy anak dah 6m still gugur

Saya pom..tapi saya xthu nak buat apa

5y ago

Saya pom dah beli santan...tapi tuk masak kari ayam...hahahaha....just joke..jgn marah ya...xnak lah lecehlah saya rasa

Same here 😅

Normal