Perut mengeras

Hi mommies, normal ke perut kerap mengeras setiap 30-45 minit, sekejap beralih timbul ke kiri, sekejap pula beralih mengeras sebelah kanan, sy baru 11 weeks. Pregnant anak no 2, anak pertama dulu 3rd trimester baru rasa mengeras.

3 Balas

not sure.. better pergi cek

3w ago

dh cek, buat tvs scan doc kata okay, mungkin sbb kurang air, sebab mabuk