6 weeks

Hi mommies, normal ke nak masuk 6 weeks perut dah start membesar? Mommies smue mcm mana ya?

9 Balas

saya baru je masuk 6 weeks, perut dah besar. orang kata kalau before 5m perut dh nampak besar ni anak perempuan. entahlah. saya ye kan aje. tapi excited sangat. sbb ni first time pregnant. semoga baby awak sihat selalu :))

5y ago

Ameen,,, saya pun first baby lepas a year kwen... Semoga baby awk pun sntisa sihat..

Normal. Saya 8w dah nampak perut. Sedangkan saya taklalu makan langsung. Memang takmakan lah setakat makan buah tapi suami dah tegur perut dah nampak

Normal kot.. Tapi macam saya yang berbadan besar, dah 9month pun org x perasan saya pergnant..

Bergantung pada orang..saya dulu hamil 8 minggu dah nampak.Kulit perut tebal kot..hehe

5y ago

Ouh yeke... Sbb nak kata makan byk tak jugak..😆

bergntung pada msing2 bdan...Ade yg dh nmok ade yg xnmpk smpai 6bln

Lepas makan lagi ketara besarnya.. Sy baru 2bulan stgh...

5y ago

Normal sy bgn tdo dah kempis, ni sama lg2 lepas mkn.. Mken mmbulat

Normal.. sy dh nk 3 bulan.. perut bsr bukan main hahaha

5y ago

sama.. saya baru 3m perut dah besar dan selalu berangin+kembung. sis jdi macam saya x?

Ok normal, but cuba jgn makan byk sgt 😉

Normal