tips kawal muntah2

heluuu mommies, nak mintak tips nak kawal muntah2 pleaseee. Hampir fedup sbb everytime makan, tak sempat kenyang pun directly muntah. Tak kisah makan apa sekalipun mmg akan kluar balik, taktau sy alah apa mcm semua je kena muntah balik huhuhu #firsttimemommy

1 Balas

Sama saya pun mcm tu, air masak pun tk boleh telan tapi Alhamdulillah lepas pegi farmasi beli ubt muntah untk ibu mengandung dh kurang sikit n boleh makn dh, tpi kena makn dalam kuantiti yang sikit. kalau ada angin pun beli ubat angin.