Pregnant 12 weeks

Hi mommies, normal ke kalau masa pregnant ni, rasa badan macam ketar2 ? Tak nampak sgt tapi kita boleh rasa. Mungkin sebab tak makan? Atau tak ckup tenaga? Sebab pregnant + fully bf anak 2y. Sebab perasan kalau lambat makan @ tak makan , akan rasa macamtu.. tapi kdg dah makan pon boleh rasa ketar. Tak faham nak explain☹️😂 ada yang sama ke?

2 Balas

Saya tk bf tp tgh pregnant, mmg klu x mkn rs terketar2, mungkin sbb xde energy kot. Badan tgh bg signal suruh mkn. Lps mkn sikit n minum air manis sikit, ok dah. Wlwpun x elok minum air manis 😂🤣

2y ago

Yeke? So kita samalah kan.. saya risau😂😂

mkn bnyk kli tp kuantiti sikit2....cuba mkn sblm lpar, bhnti sebelum knyang