Gemuruh Dan jantung laju

Hi sume. Maaf sy nak Tanya. Normal tak kalau sy pregnant 7w5d,setiap Kali bangun tido tghari msty sy rasa gemuruh. Pastu Bdn sy rasa ketar Dan dalam masa yang sama jantung sy rasa macam laju gitu. Bila sy makan,dia akan berkurangan. Tapi kadang sy xboleh nak makan sgt sbb loya.ada tak yg mengalami benda sama cm sy. Ada apa² tips tak utk kurangkan rasa tu? Sbb seksa sgt. Kdg nak solat Pon kaki rasa ketar😭#firstbaby #pleasehelp

1 Balas

Normal je sis. Saya 9w pon masih camtu. Cuba pergi klinik dan dapatkan ubat tahan muntah & loya. Alhamdulillah lepas makan tu, makin berselera saya nak makan. Kalau tak sebelum ni, mana maunya saya selera nak makan hihi