taik. bayi 7 bulan

mommies normal ke bayi 7 bulan berak shri 4 kali kerap jugak byk hari dh .mcmni cirit ke .sorryyy

taik. bayi 7 bulan
4 Balas

anak sis dah ok ke? anak sy nak masuk 7bulan berak mcm ni kadang warna hijau najisnya

3mo ago

anak sy ok dh alhamdulillah .dia cirit birit pgi klnik doc bg probiotic ke apa tah utk usus dia cmpur dgn susu alhamdulillah ok after few days

mcm mana bby sekarang.anak saya dah 2 hari berak mcm ni. kerap sgt.

mcm mna ank sis ye .. ank sya tgh alami skrg ni

6mo ago

anak sy dh ok msa cirit tu dkt 2 mgu lebih jugak pegi dua klnik .bg prebiotik cmpur dgn susu n amik smecta huhu pastu elok sndri dia sis

Nampak macam okay je.