bayi 3 bulan

salam mommies nk tnya taik mcmni sembelit ke apa sb bru masuk hri kedua bru baby berak n taik dia pekat n busuk skit dr biasa .(before this susu badan fully skrg smggu bru cmpur dupro tp tk byk lh dlm shri dlam 3 kli cmtu je susu frmula lain bf .

bayi 3 bulan
1 Balas

Sembelit, tahi keras, berketul dan baby akan sangat struggle untuk meneran. Based on texture dan colour ni, nampak normal.

12mo ago

alhamdulillah tma kasih sb sblum ni fully bf bayi berak lmbut skit tp yg ni pekat skit hehe