Bayi sebulan lebih berak cair

Salam hi mommies, maaf gambar agak mengganggu, nak tanya normal ke bayi sebulan 7 hari berak cair macamni? fully BF, setiap kali tukar pampers akan ada cirit/berak. baby normal tak de muntah, active mcm biasa.

Bayi sebulan lebih berak cair
2 Balas

Bagi saya normal je.

11mo ago

Most welcome 😊 Yup, normal. Kekerapan tukar pampers pun sama dengan anak saya. Tapi kalau awak risau boleh pergi klinik refer dengan doktor ya. Tiada masalah

normal.

11mo ago

thank you reply mom 😊, mmg normal ya walaupn setiap kali tukar pampers/kentut dia ada cirit? dlm 6-7x sehari tukar pampers