need mommies opinion

hi mommies. nk tnya... normal ke x msh lg kluar darah, belum lg stop lps sy brsalin bln march hari tu. now, bby pon nk msk 4 months old still xstop lagi.

2 Balas

Klu drh bersalin aka nifas nie hnya smpai 60hri je..Klu ade lg drh tu dikira drh istihadah drh yg boleh kte solt dh..Sis cma sllu bersihkn diri sblum Solat..Klu ade drh lg...Klu drh period akan stop dlu bbrapa mngu lpas 60hri..Tpi sis kata xstop lpas bersalin lg..Means drh istihadah tu...

Normal ke czer?