Risau 21week pergerakan baby.

Hi moms, nak tanya 21week normal ke rasa pergerakan baby kadang banyak kadang sikit? Lately always rasa pergerakan active, tapi harini mcm ada takda. Risau. Perlu ke pergi check atau benda ni normal? Selalu active harini pagi tadi je gerak lepastu senyap #firstbaby #ingintahu #pleasehelp 🥺

2 Balas

Jangan risau puan saya pun macamtu jugak. And kalau risau sangat puan cuba makan benda manis and air sejuk lepastu mengiring kiri or kanan. Dia akan aktif selalunya bila saya buat gitu

normal je. xperlu risau and x perlu pg hospital. sbb hospital x layan pon bby xgerak bwh 28w. sbb bby still byk lagi ruang dlm tuu. die bergerak cuma kite x rasa sbb x kena bahagian perut.

1y ago

Ok baik, terima kasih sgt dapat sedapkan hati 🥺