Food Poisoning

Mommies.. Nk tny lah.. Tgh hari td sy pg mkn kenduri... Ptg ni muntah2 smpi tgl keluar air je dah ni.. Skrg da stop muntah.. Tp Ulu hati pedih sgt sgt... Risau effect baby.. Sy 12wk preg.. ??

1 Balas

Xeffect baby..cuma sis je yg sakit...minum air ye sis & cuba mkn bnda yg ad carbo like oat

5y ago

Risau sgt sgt sgt... Mkn ape pun jd pedih Ulu hati wlau pun mkn yg xpedas... Klau x effect bby alhamdulillah... Lega hati ni rse