warded

Hi mommies nk tny klo kite bersalin normal biasa akan duduk dlm ward brp hr eh? Sbb ade spupu suami dia bersalin kul 02 pagi then petang tu dh blh blik umah..sy preggy bru 31w..ingat nk prepare sume brg utk stay kat hospital utk 3 hr..tp klo blh blik awal mknanya x prlu byk brg nk bw..tq for sharing ?

2 Balas

Kalau x de pape masalah mmg boleh balik awal sis.. Tapi tu la kita x tahu mxm mn keadaan kite nanti

Bersalin kat spetal kerajaan ke?

4y ago

Sama-sama sis..😘